Salt gör ont i öppna sår..

Saaatan vad ont det gör! Varför vill alla dina kompisar att jag ska ut ur ditt liv? Varför måste de hela tiden trycka på att du är hennes Mr Big och hon din Ms Bradshaw. Hand i handske liksom. Jag trodde inte det fortfarande skulle göra så ont. Jag vill bara att det ska bli bra. Varför gör salt ont i öppna sår? Varför kan man inte sy ihop en trasig själ?


Vem ska jag tro på? Jag tror på dig!

JAG ÄR INGEN FATTIG STUDENT

JAG HAR JOBB!!! :D


080827 - it´s all about the smell

Idag har det hänt mycket. Trippen till CPH gick supersuperb. Nio CVs lämnades till affärer och caféer och två nappade =) Så imorgon bär det först av till info-möte på Zara och sen prova-på-timmar på nån restaurang/café. Så nu behöver jag bara ett: Välkommen, när kan du börja jobba?

Keep your fingers crossed!!


I miss your big, warm hands running over my body.
I miss your warm, damp breath against my chest and cheek.
I miss your smell.


KADATJING

gääääsp

Jag är jättetrött och jag hatar allt som har med meritförteckningar och personliga brev att göra!!! Jag är trött så jag mår illa!!!

Mitt huvud bultar och min mage knorrar

Imorgon bär det av till till CPH med bror och söka jobb. Good Luck to me!!


TRÖÖÖÖÖTT!!!

Bal eller Flopp?



En kväll av klump i magen, torr i munnen, tårar i ögonen och knytna nävar.
Vill jag tillbaka? -Nej!
Ville jag slå någon? -JAA!!
Vill jag göra om allt under andra förutsättningar? -Verkligen!

Något som ska vara positiv oförglömligt och absolut underbart.. blev en total flopp.
Det var som att titta på ett levande skyltfönster och mitt huvud var fixerat så jag absolut inte kunde titta bort.

Det hade kunnat bli en helt fantastisk askungenbal med min prins.. Men vad är väl en bal på slottet?? Dock är min prins den underbaraste som finns! Me like him mucho <3

Känslan är saknad

Kärleken vandrar runt, runt.
Det pirrar överallt.
Mest i magen.
Det kliar i mitt hjärta kort sagt.

Vart tog detta vägen och var är jag?

Vi måste kanske bestämma nått. Men jag vill inte. Jag vill inte få veta den bistra sanningen. Jag vill alltid vara dig nära. Jag vill alltid kura upp mig i dina tröjor och lakan och dofta som du. När jag är med dig blir till&med den gråaste himmel blå och det trasigaste helt. Du fatts mig när du inte är där. Varför känner jag inte som innan?

Varför kan man inte vara regissören i sitt liv? Varför är det så jobbigt att skriva CV och söka jobb? Varför är jag så kraft-/orkeslös??? Jag är utpumpad och nött i kanterna.


Läser du detta?



Jag famlar i mörkret efter ett brutalt uppvaknande. Mitt enda trygga har förevigt försvunnit. Nu vinglar jag ensam på kanten.

Fucking Shit! Pallar inte mer! Vad gör jag nu, när den enda jag verkligen kännt mig lugn och hemma hos också överger mig?! Jag trodde du alltid skulle finnas där för mig och allt har verkligen varit underbart, fram till idag.. Kan du inte bara bestämma dig för vad du vill istället för att handla på ett sett, och snacka ett annat. Du är den viktigaste för mig (nästviktigast varjefall) Vad mer begär du? Dina chanser är tagna. Du får inga fler. Dessvärre är det inte bara för dig själv du sabbar, utan även för mig och det känns piss. Vem är du att ta besluten i mitt liv? Du var det enda jag nånsin verkligen har velat. Du var den enda jag konstigt nog var säker på, fast du betedde dig som _______ _(you figure it out). Varför kan du inte bara vara tacksam över att där finns en person som skulle döda för din skull? Jag vet att du inte kommer vara där för mig förevigt, och det håller antagligen på att tryta redan. Knaket i fogarna gör sig påmind, även kraset inombords.

I would walk on broken glas(krossat glad låter egentigen bättre) for you

Lasse Lindh och Pool är det bäst passande albumet just nu! Det är så Du&Jag. Undra om jag nånson kommer kunna lyssna på det sen..?

men aldrig aldrig att jag
tänker låta något ont
hända dig jag håller dig hårt
tätt intill mig genom regn och blåst
och alltid alltid att jag
kommer vaka över dig
genom mörkret jag leder dig
jag finns i varje steg du tar
så du behöver aldrig mer vara rädd



Dina läppar är obeskrivliga. Jag vill alltid ha dom intill mina.
Din doft är ljuvlig. Jag vill alltid lukta som du.
Din personlighet ser jag upp till. Jag vill bli som du när jag blir stor.

Du är verkligen äckligt snygg i den skjortan!

Kaduff&PruttPåMagen

080821 Vänskap

..är det finaste som finns.


                                                                                                [slående likt inte sant?!]

Dagen började med huvudvärk, över gick i smärta och tårar och avslutades med ett tomt hjärta.

ShitFuckHelvetePissKukhuvudIdiotVadLivetSucks!!

Lägg allt ditt hat på mig

Jag orkar inte skriva. Jag har fått skrivkramp igen. Nån dag kanske en såntdär über lång utläggning kommer, men inte nu. Imorgon blir det dansa av på Malmöfestivalen. När ska jag få tillbaka min förmåga att skriva ner mina tankar?

Just nu hägrar Lasse Lindh och hans Skyll på Mig från nya albumet Pool. Läskigt så sant det är det han sjunger om. Känns som han tömt mitt huvud och satt orden på pränt. Han är min gud.
Vill du ha någon som säger sanningen, välj Lasse!
 
Jag vet inte hur det började med det började långsamt
En liten lögn blev till en stor
Och hat växer alltid inåt först och sen utåt
Men jag var feg och jag var sag och gömde allting inom mig
Men något så ont måste ut till slut 


Skyll på mig
Lägg allt ditt hat på mig
För alla gånger jag sårat dig
Det var länge sen jag tappade tron på mig själv
Skyll på mig Var bitter och skyll på mig
För alla gånger jag svikit dig
Det var länge sen jag tappade tron på mig själv

Jag är så ledsen för allt, all smärta jag gett dig
Det är inte rättvist och inte vackert
Och jag vet att du snart glömt våra lyckliga dar
Men det här var tvungnet att hända
Och nu har du ditt och jag har mitt
Men vi hade nått så djupt, du finns i allt som jag gör 

Skyll på mig Lägg allt ditt hat på mig
För alla gånger jag sårat dig
Det var länge sen jag tappade tron på mig själv
Skyll på mig 

Var bitter och skyll på mig
För alla gånger jag svikit dig 
Det var länge sen jag tappade tron på mig själv 



 



Om jag bara kunde förklara känslan jag har. Om jag bara kunde förklara vad du betyder för mig. Om jag bara kunde förstå vad som rör sig upp i ditt hjärnkontor. Om jag bara visste. Om livet bara kunde vara enklare, då hade jag varit lyckligare. Jag vill inte vara den som gör dig ledsen. Du är min anledning till livet.

080813. Jag tror på det övernaturliga, men kärleken är förevigt försvunnen!

Dagen började med ett oönskat uppvaknande av solen i ottan som gjorde det minst sagt svårt att somna om. Dagen fortsatte sedan med en tripp till syrrans old hood och en skivinspelning (?) Vissa höjde otroligt på ögonbrynen då jag började stampa på deras förbjudna mark. Screw you B! Men roligt var dte allt! Mitt självförtroende har nog skjunkit ännu lägre, om dte överhuvudtaget är möjligt, men trots det var det kul. Efter fyra timmars väntan och 73spänn fattigare fick vi äntligen notorna av Bethoven och kunde sätta igång.
Faaasen vad jag inte är säker på mig själv, eller kanske heter det osäker?!

[HÄR SKULLE BILDEN HA SUTTIT] 


19.00 var det Dans Under Öppen Himmel med Skånes Dansteater i Pildammsparken och självlklart var syrran och jag där! =) Vi blev dock inte så impade som vi brukar, men som sommarens citat lyder "Det har faktiskt varit sommar!" kom väl till pass. Jag lovar, det är verkligen det ultimata svaret på allt!

-Har du gått upp i vikt?
-Det har faktiskt varit sommar!

-Dom är inte lika tighta längre
-Det har faktiskt varit sommar!

-Har du sett hans kagge?!
-Det har faktiskt varit sommar!

Håll med om att det funkar Deutschland Über Alles! =)




Dessvärre var batterierna i min kamera lika döda som kärleken mellan två människor (jag kanske glömde att nämna att jag inte tror på den längre. Kärlek finns inte) så det kunde inte bli livebilder varken i studion eller på dansarna.

SDT dansar samma tid imorgon också, gå och se dom vett já! Du ångrar det aldrig, möjligtvis om det regnar..


Baah jag vill bara att allt ska lösa sig. Egentligen är jag nog mer kär i tanken om honom, än själva honom. Men varför gör det då så ont när jag förlorar honom? Vad är det som gör det så omöjligt för honom att älska mig? Varför är han så osäker? Vad är det som gör att jag står ut med och förlåter allt han gör mot mig? Kanske är det ett spel mellan oss båda för att testa den andres gränser? Kanske vi är dömda till att alltid ha det såhär? Varför är det underbart varvat med oförståeligt och en känsla av att jag är ivägen? Tänk om han bara hade kunnat betee sig som en skit, eller bara vara helt underbar så hade valet varit enkelt! Istället för att bli glad över att en Rkille bjuder ut mig på date blir jag ledsen för att det inte är han jag ska träffa. Jag var för sören påväg till Karlshamn för att titta på honom spela, jag köper skjortor, plånböcker och glas för att jag vet att han behöver det och önskat sig det. Är det det som skrämmer iväg honom? Igår var jag stolt över mig själv, men korkad som jag var hade jag ingen annan att ringa än honom så det gjorde jag. Efter det samtalet var jag knäckt! Usch jag vill bara att det ska bli bra. Jag vill somna i hans trygga armar och vakna av hans mjuka läppar som trycks mot mina. Jag är rädd att det aldrig mer kommer ske och det svider mer än alla [dra till med vad helst du vill som är förjävla fucking kukhuvud idiotiskt!] du kan få. Just nu önskar jag, jag vet inte vad jag önskar som nånsin kan ta dö på denna känsla mer än att dö och dte vill jag ABSOLUT INTE!!, så jag antar att jag bara vill gömma mig nånstans och aldrig mer se den värld där allt detta händer.



Jag tror på det övernaturliga, men kärleken är förevigt försvunnen!

"En vanlig dag på jobbet" ??!

Var tar man vägen när man känner sig som den minsta varelsen på jorden?
Var tar man vägen när den man bryr sig mest om plötsligt försvinner ut ur ens liv?
Var tar man vägen när den man tycker mest om plötsligt inte är säker längre?
Var tar man vägen när man aldrig mer kan ringa denne och söka tröst?
Var tar man vägen när man helst av allt vill kura ihop intill dennes kropp och känna sig trygg?
Var tar man vägen när kärleken vänder en ryggen?

Var tar man vägen när världen sviker en?




Allt jag gör blir fel och det enda jag kan göra är att gråta

080808 mysdag i h-ör

Sis&I åkte till Helsingör i förmiddags och shoppa, inte riktigt järnet men ändå nice =)
Någon hade graffitiat tåget, och jag kan inte hjälpa att tycka det är konst. Färgmatchen är fantastisk!
Sitter och nojjar mig över tackkort nu.. vilken bild ska jag välja?!!
Imorgon bär det av 6.30 från huset till Kalmar. Vet inte riktigt hur det känns, men det blir väl bra hoppas jag!! Känns lite bull att vi inte kan köra swingen pga jokern.. riktigt bull faktiskt!!





me&lovelysis



Vi åkte med Hamlet



Tack för en underbart mysig dag hjärtat!! <3

En syster är en vän för livet


Onsdagonsdag trallala

Så, en fiasko-start blev ändå en stor hit =) och mina målningar blev omtalade, vilket var väldigt kul!
Dock mådde min rygg inte så bra av att stå kutad 4h i sträck utan så mycket som 5min paus. Pust! Men ack vad kul :D
Någon som vill anlita en fattig student till barnkalas eller nått så ställer jag gärna upp!



Funkisar blev mina levande reklamskyltar
Blev mycket bättre än i måndags!! =)



Sen skulle Gulle testa sin första. Host det blev som det blev helt enkelt...



Hon var utom räddning, men jag gjorde mitt bästa



Tom vuxingar ville vara med



SöteAlva blev en vovvsing idag



Min första kanin och jag blev fetenöjd =)
(varför ändra inställningar på någon annans kamera?!!)

En sjukt rolig upplevelse som jag gärna gör om! Dock gärna med en lampa när mörkret börjar göra intrång.

Tjingeling i rutan babes

080804

På onsdag ska jag vara i Kristianstad och ansiktsmåla människor i Tivoliparken. Som tur va fick jag öva på en liten sprallig AlvaSötunge =) Men det var svårt eftersom hon inte ville sitta still ens fem minuter och ständigt titta sig själv i speglen. Dock känns det bättre inför the great day. Wish me luck =)



Först blev hon clown



Sen nyckelpiga



Medan alva tog tuuusen år på sig att tvätta sig attackera jag annica lite =P
Hon banga helansiktesmålning, undra varför?!



Sen ville hon bli ett faaarligt lejon. graaau

Märkte ni den ostadiga handen.... dessvärre var den ganska tydlig. Jag hoppas verkligen det blir bättre sen!!

Wellwell. Bis denn.

Sommarsaknad



mums vad jag älskar vattenmelon =)



konstigt nog saknar jag ö-rike med malmogirlsen förra året




fia&fin är bäst ihop!! <3



fin,underbar,vacker&förbraförattvarasann <3



sol,bad,värme&vänner<3


Kan det inte bli sommar igen..

Cartoons

Vet du någon känd figur som alltid lyckas sabba allt i sin närhet när det äntligen blir bra???


[Ride the big one]

Wizard of Oz

Varför blir man så besviken när planer ändras??

Jag vill vara hjärtlös som Plåtmannen! Utan hjärta kan man aldrig bli ledsen..

080805

jag säger bara, jag är trött, 3toppar, 2skjortor & 1par badshorts fattigare och en annica-date rikare

lund är full av knäppa tanter

myspys ffrulle på e.h. med underbaringen

vad är det med mig och presenter hela tiden??

dansen kommer bli skit på lördag! måla barn imorgon.. bajs

saknar en underbar snubbe på två meter med ett otroligt leende som gör en knäsvag! <3
morrow bitte kom schnell

me likelike


liebe   -kort & koncist. just like i want it

[så går det när man inte har datorn till hands och känner sig spyfärdig]

080730
såå the big wednesday. känslan försvann ju lite eftersom jag stötte på honom i måndags och var på bio igår.. men det kändes ändå bra. många tårar och ilningar genom kroppen i hans rum, men på det hela hyfsat bra. läskigt hur bra jag känner honom och fattar hans vinkar. om han bara  visste så mycket han betyder för mig och hur satans mycket jag tycker om honom! jag menar varje ord!! dagen avslutades med mysig grill-mat, efterrätt, blatte-cola och skrattiga samtal i kobjer.. mysfaktor 1000!

080731
idag blev det inte riktigt som planerat. det som skulle blivit en mysig baddag med dom söta lelarna (utom annica tyvärr) slutade först med aniktsmålningssmink-inhandling med syster och klädshopping och sen besök hos kiroprakter som fösökte reda ut min trasiga rygg. domen löd: vila 1-1½mån och försök undvik att dansa. problemet kom direkt- jag ska dansa varjedag till dne 20e aug.. han blev inte så glad över beskedet. får bli vila efter istället =) dagen avslutades dock ganska trevligt med filmmys i systers soffa framför sweeney tood med mat, godis & tee. tips:se inte en blodig film om du är blodfobiker!! jag fick inte ut så mycket av filmen då jag mest satt och blundade eller studerade botten av min godisskål, allt för att slippa mardrömmar!

080801
en bilresa och en gungande färjeresa senare befann vi oss i helsingör för att besöka pappas kusinbarn eller nått som jag senast träffade när jag var..två(?) hon hade sin man och UNDERBARA dotter på fyra. jag fick en vän för livet!
later befann jag mig i kobjer igen hos en söt en =) wiiie i´m happysappy!! <3

080802
fy vad jobbigt dte är när man är tvungen att gå upp tidigt bara för att någon annan börjar tidigt på jobbet! men det finns ingen bättre väckarklocka. direkt när jag kom hem slockna jag i sängen framför tvn och vaknade lagom till att hitta 90tals kläder och åka till lund och träffa john&peter och en ville fick man på köpet. vi tre hoppade sne på bussen till staffanstorp och en falafeltallrik senare satt man nerslagen i en soffa med ett glas rött och pratade med trevliga folk om ljuva 90talet. mmmyset!

080803
en timme senare än igår traska vi till nova och jag slog rot på bänken utanför och väntade. peter som lovade mig en specialgjord cheesburgare utan kött försov sig och kom 1h försent till jobb. inte var dag man käkar donkan till frulle kl12 =) när jag äntligen stillat hungern och trodde att jag skulle ligga i min säng 1buss, 1tåg, 1buss & 1buss senare fick snällt gå runt på nova två timmar till för att vänta på bilen til vejby. tur att man har älsklingar man kan terra!

näää du! nu ska jag bannemej sova. för det fick jag inte gjort inatt, min rastlösa själ!

[15barn är bättre än 1, men gör fan så mycket ondare att föda. dock borde det sista komma av sig själv]

ooooh vad jag saknar min underbara finfinfin!! jag vill inte vara sån du sa... PUSS!<3

RSS 2.0