080729

har precis kommit hem från batman-bio med john, peter & ylva. är´uppriktigt glad att jag följde med, fast jag inte riktigt hade pengarna till det... vet inte exakt vad jag ska säga, mer än att det var mysigt och jag inte ångrar det.

usch vad allt ska vara jobbigt hela tiden!

dansade för fulla muggar med jens idag. kan säga som så att min rygg känns bruten (hade visserligen inte kunnat stå upp om så var fallet..) min knäskål intryckt till knävecket och mitt huvud bultar. ganska krävande med andra ord. satte många av lyften, men jag är fortfarande lite osäker på det här med jokern. känns inte så värst über stabilt gör det inte.

blåmärken betyder att man jobbat- eller blivit misshandlad. i mitt fall, mörbultad

träffade systern tidigare och tog en runda på kallis. där är faktiskt väldigt idylliskt och härligt.. trots de nakna rumporna på trädäcket. dom borde trots det se över sin mat lite och bättra på utbudet.

jag är glad att du ringde. du läste mina tankar.

nu ska jag hoppa in i duschen och bli människa igen
imorgon är det onsdag och talkitalkitime. usch det kommer bli jobbigt.  hatar att se honom må dåligt.

ooh vad jag vill hålla dig nära och känna dina hjärtslag

ylva <3

en underbar dag med sötaste ylva började hos henne i varmvarm trädgård och myshund på en madrass i skuggan. verkligen hothot! mycket snack och lite hockey och en massa skratt och höjda röster senare luncha vi på tortellinis och pesto innan det var stan som gällde =) en svitt promenad senare befann vi oss på H&M där det självfallet blev shopping av. som tur var var dte inte min plånbok det brände till i! flera timmar spenderades sedan på en blommig serong under ett träd i stadsparken med varsin coffe cooler i handen och glada skratt i luften.

en väldigt oväntad och glad "på-springnings-stöt" hände. trodde inte det skulle knyta sig så i magen av att se honom. shit är för tusan mer än 6veckor sen!! kändes udda och konstigt alltihop.. saknat honom!

klarar inte av att se dig så. symbios på nått vis

[älska mig som mest när jag förtjänar det som minst för då behöver jag det som bäst]

.

kill me now

..why hesitate?!


080727

idag har mycket hänt. var påväg till lund för att hämta syster. ringde sådär 3min innan vi var där då hon nervöst skriker "är ni redan här?! mamma skulle ringa när ni lämnade hemmet" så fast var vi i 30min utanför hennes lägenhet.. medan mamma sura. när vi äntligen var på gång börjar de självfallet bråka. allt slutar med att syster hoppar av bilen och åker till lomma istället och badar, där hon till på köpet blir getingbiten =S mindre lyckad dag för henne. vi, gormande i bilen och förklarande att mamma får skylla sig själv att vi fic´k vänta, åkte till långa bryggan där det blev lite bad och sol med moster. hade dock sett fram emot mys med syster efter så lång tid utan henne!!!

senare bar det av mot challeballe och tjejmiddag med UUUURmumsig mat, vin och efterrätt + mycket skratt. tack för den hun!

borde nog sova, as always, ska upp tidigt morgen och träffa uuuunderbart söta ylva =)wiie vad kul det ska bli! saknar henne faktiskt...! är glad att vi hände, fast det var väldigt otippat.

jaja bis denn dådå. (aaah hatar tyska! hatar jan!)


kuckeliku i granskogen olle

sovsjuk

vad gör man när man inte kan sova för att huvudet tänker för mycket? finns det någon on&off knapp till tankeverksamheten? i wish! kanske därför mitt huvud inte kan sluta bulta och göra ont.

jag orkar inte sova. jag är för trött och har för ont i kroppen. vad gör man då? märker du så lite jag har koll på?! troligt att jag tagit studenten i sommar? nää.. itne det minsta! vad ska jag göra med mitt liv???

finns det någon i världen som läser andras egoistiska tankar?


kärlek är fint, tills den gör ont

080726

blev en riktigt trist dag idag! skulle åkt till gbg för att hälsa på josefin på sparre och för att jobba lite på lägret... dessvärre vaknade jag och spydde. så det blev ingen resa i ottan. istället har jag degat runt ensam hemma och försökt allt för att två-veckors huvudvärken att släppa. imorgon väntar födelsedagskalas hos charlan och förhoppningsvis en fika med peter innan dess. helgen har gått fort..... snart är det onsdag. bra eller dåligt? det återstår att se.

dunkelidunkelidojja

Jekyll&MrHyde ?

tänk om man kunde klyva sig i två. så slapp man slitas mellan två viljor- skita i det eller ge det ett försök.
jaja får se hur det går nu då.. sväljer min stolthet-svårsmält!

life´s a bitch... then you marry one


den bistra verkligheten

varför ska det göra så ont? varför plågar jag mig själv  genom att titta på bilderna? jga märker det ju. hur kunde jag nånsin tro att det skulle bli annorlunda? hur kunde jag nånsin tro att ms bradshaw skulle försvinna ur bilden? kan du förstå att vi har varit bästa kompisar? hon fick reda på exakt hur jag mådde efter hans första bomb.. helgen efter ligger hon brevid mig och hånglar skiten ur honom. ytterligare ett år senare är dom tillsammans. efter åtta månader dumpar hon honom så jävla brutalt. en resa till vemdalen blev till ett tillfälle för ms att få honom att ditcha mig. mycket riktigt fick hennes ord honom att gå tillbaka till henne. dock ångra han sig. men förstår du vad jag menar? hon kommer alltid vara där. och vad som än händer kommer hennes åsikter att vara mer värda och alltid överglänsa mig. hur fan tävlar man med nått sånt? hon vann tillslut. inte honom, men grejen att han inte ksulle vara med mig. grattis jennifer bradshaw- du är den största bitchen nånsin!

RSS 2.0